Začínáme se Středozemí!

Dneškem počínaje si znovu můžete přečíst vše o tom, jak s naší skupinou hrajeme ve Středozemi, zeména jaká pravidla při tom používáme.
Napsal Rytíř
V rámci přechodu našich projektů na článkovou podobu jsem se konečně dostal i k předělání Ardy. Protože si naivně nemyslím, že by každý z Vás pročetl vše, co tu kdysi o Ardě bylo k dosažení, :) vyvěsil jsem zatím jen ty nejzákladnější články o pravidlech. Aby toho najednou nebylo moc. Je snazší číst jeden článek denně než 20 najednou.
Za současnou podobu Ardy na d20 bych chtěl poděkovat zejména Alnagovi, jenž mi ochotně pomáhal s každou pitomostí, kde jsem se zasek, a hlavně mi udělal ty krásný panely, co vidíte nahoře nad lištou. Zrovna tak za obdobnou výpomoc s kdečím a přátelské, nápomocné porypování děkuji Alekovi. :) Dále bych chtěl poděkovat Maxovi, že mu ty stránky tak pěkně jedou a když náhodou ne, je vždy ochoten to spravit. :) No a chtěl bych poděkovat taky svojí ženě, za to, že mě neodrazuje od plýtvání drahocenným časem nad těmito stránkami a Dnd. Dále bych rád poděkoval prezidentovi Spojených států, který... no dobře, džentlmen se pozná mj. podle toho, že ví, kdy přestat :))
Pravidla pro hraní na Ardě jsou výsledkem poměrně dlouhého vývoje a testování. Nám v dané podobě již maximálně vyhovují, uvítám ovšem jakékoliv připomínky, návrhy či dotazy ctěného publika! Je klidně možné, že vás napadne něco geniálního, co bychom při hraní s radostí použili i my... a o to bych nerad přišel. ;)
Napsal Rytíř 10.03.2007
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
ČAS 0.10702586174011 secREMOTE_IP: 54.211.203.45